Annonce

Har du altid fulgt fodbold eller andre sportsgrene ivrigt, men aldrig rigtig taget dig sammen til selv at komme ind i kampen? Så er du ikke alene. Det kan være utroligt svært at komme op ad sofaen og i gang – især, hvis du et eller andet sted nok godt ved, at formen ikke ligefrem vil leve op til de pragtpræstationer, du er vant til at se på skærmen. Men hvis du ikke prøver, har du tabt på forhånd – så længe, du bliver ved med at udsætte det, vil du altid gå med en nagende ”Hvad nu hvis?”-tanke i baghovedet. Så se din frygt i øjnene, følg i stedet vores råd til at komme i gang og giv drømmesporten et skud.

Fyld skabet med behageligt træningstøj

Måske overrasker det dig, men for mange mennesker dør træningsplanerne allerede, når de opdager, at de ikke har noget træningstøj, der passer dem længere. Gør derfor forarbejdet og invester i to, tre eller fire sæt træningstøj, der sidder perfekt og er af langtidsholdbar kvalitet. Så har du altid rent tøj klar, når du vil træne, og du vil ikke hele tiden skulle købe nyt, fordi det går i stykker – og så er tøjmangel ikke en undskyldning for at bakke ud, når først træningsplanerne er lagt.

Hvilken type tøj, du skal investere i, kommer selvfølgelig helt an på den sport, du vil begynde til. Hvis du ikke helt ved det endnu, kan du i første omgang begynde at træne lidt generel styrke og kredsløbstræning. Så starter du lige meget hvad, du ender med at dyrke, med et godt fundament at bygge videre på. Til dette bør du gå efter fleksibelt, flot design, der både føles og sidder godt, selv dybt nede i en squat – som f.eks. de flotte designs fra Eyda.

Søg givende klub- eller holdfællesskaber

Når du har fundet din drømmesport, er det tid til at finde ud af, hvor du vil træne. Den klub, forening, det center el.lign., du vælger, har kæmpe betydning for, at du holder motivationen. Det allerbedste, der kan ske, er at du møder ligesindede, passionerede sportsudøvere og danner venskaber for livet – og i værste fald indser du, at det ikke er stedet for dig, og prøver igen et nyt sted. Mange steder kan du til og med få den første time som en gratis prøvetime – så du har intet at tabe. Når først, du finder det rigtige fællesskab, vil du takke dig selv for, at du holdt ved og ændrede dit liv til det bedre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here