Det er selvfølgelig altid bedst med hjemmebanekampe. Der er stemningen altid lidt bedre, der er ikke lang til kampen, og så er der heller ikke langt hjem igen efter kampen. Hjemmebanekampe giver bare en speciel stemning. Du skal dog huske på, at udebanekampe også kan noget helt særligt. Du er sammen med gutterne i lang tid, man har en god og hyggelig bustur, og så kan man køre et par øl ned på vej hjem i bussen. Nedenfor finder du nogle tips til, hvordan du får det optimale ud af en udebanetur og optakten til. En rigtig fan tager jo også med til Haderslev en søndag aften.

Husk en god højttaler

Når du skal afsted med bussen, er det vigtigt, at du husker en god højttaler, som kan spille bussen op. I skal naturligvis også synge nogle af fansangene, men det kan man altså ikke gøre hele vejen. Derfor skal højttaleren være med til at opretholde den gode stemning, når stemmerne lige skal spares lidt på – der skal også være noge til kampen jo. Det er vigtigt, at der er liv og glade dage hele vejen i bussen, så man kan være fuldstændig klar til kampstart – og det hjælper en højttaler altså med.

En bid mad

Nogle gange kan busturen godt være lang. Selvom det lyder plat, så er det vigtigt, at du husker en god madpakke. Du ved jo også godt, at kampen tager hårdt på en. Derfor er det vigtigt, at du er fyldt med energi – og har energi til hele kampen for den sags skyld. Det er jo ikke sikkert, at I holder ind forbi McDonalds. Hvis det er en af de kortere ture, skal du huske at spise godt hjemmefra, og så kan du droppe madpakken.

Tag til frisøren

Du skal selvfølgelig se helt skarp ud, når du skal med på udebanetur. Du er jo trods alt på en eller anden måde repræsentant for klubben, når du tager med til udebanekamp. Derfor skal du stå helt skarpt, så du sender et godt signal på klubbens vegne – og det hjælper en frisk klipning altså altid med.

Forhåbentlig er du blevet en lille smule klogere på, hvordan du får den optimale optakt til en udebanekamp. De er nogle gange lidt undervurderet, og du må derfor aldrig tænke, at du springer over, fordi du ikke lige kan magte det. Du ved, at drengene har brug for dig og jer – derfor er der ingen tvivl om, at du skal med.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here