Der er mange mennesker, som elsker spænding og konkurrencer. Mennesker som synes at aktiviteter, som kan give svedige håndflader og få pulsen op, alene fordi der er noget med spil, er blandt den bedste underholdning, der findes. Det kan være en af årsagerne til, at sports betting er så populært, som det er. Sports betting har længe været en populær form for underholdning blandt beboerne i de nordiske lande. Det kan bidrage med ekstra spænding, og gøre at gøre en aften med sport i fjernsynet bliver interessant for alle, også dem, der ikke går op i sport. Det kan også gøre det endnu mere interessant at se yndlingsholdet spille, fordi der er lidt ekstra på spil. 

Nordens muligheder for sports betting

Der er mange muligheder, når det kommer til sports betting, og du er ikke begrænset til de danske sider. I Finland finder du flere muligheder for betting uden konto. Her kan du dermed blive underholdt af sports betting, men uden at registrere dig. På danske betting sider, med dansk licens, skal du logge ind med NemId og registrere dig. Der er dermed forskel på, hvordan sports betting fungerer i forskellige lande, og der er fordele og ulemper ved det hele. 

Hvor populært er sports betting?

Norden er kendt for mange ting, blandt andet er vi efter sigende blandt de gladeste mennesker i verden. Derudover er landene kendt for at have høje indtægter, lav fattigdom og et godt sikkerhedsnet. En anden ting som gør sig gældende for Norden er, at her er en høj andel af mennesker, som hvert år bruger penge på gambling. Studier undersøger, hvor stor en andel af befolkningen, der har brugt penge på gambling indenfor de sidste 12 måneder. Undersøgelsen viser, at der er tale om 80% af befolkningen i Finland, 66% af befolkningen i Sverige, 76% af befolkningen på Island, 56% befolkningen i Norge og 63% befolkningen i Danmark, som har gamblet indenfor de sidste 12 måneder. Undersøgelserne er lavet mellem år 2015 – 2017, så tallene er muligvis steget yderligere siden da. Blandt de mest populære former for gambling er sports betting. 

Underholdning for alle pengene 

Når du bruger penge på sports betting med registrering, er gevinsterne skattefrie. Hvis du gør det uden registrering, skal du være opmærksom på, at du skal indbetale skat af fortjenesten. Betting kan være god underholdning, men du bør heller ikke se det som mere end det. Det er vigtigt, at du ikke spiller for penge, som du ikke kan undvære, og hvis du har svært ved at styre det, kan du overveje, om du skal registrere dig selv i ROFUS (Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here