FM

fm

AGFFAN.fm startede i 2012 som et radioprogram på Mediehus Aarhus, der blev sendt live tirsdag aften på Aarhus Lokalradio. Siden er programmet blevet til en podcast, der altid bliver bestyret af Kaspar Ottosen, der er chefredaktør på Aarhus Studenterradio og AGFFAN.dk.

Han har i hver podcast inviteret to gæster i studiet, der diskuterer de seneste nyheder om AGF og svarer på spørgsmål fra lytterne, der giver deres besyv med på Twitter.

Podcasten har indtil for nylig været publiceret gennem Mixcloud men vil fremover være at finde i iTunes. Det kan også findes i de fleste podcast-apps til Android.

AGFFAN.FM er et radioprogram til dig, der ikke kan få nok af AGF.

Programmet startede som et samarbejde mellem AGFFAN.dk og Mediehus Aarhus, hvor programmet blev sendt hver tirsdag fra 21-22. Siden Mediehus Aarhus blev lukket har AGFFAN.fm haft base på Aarhus Studenterradio, og sender hver fredag fra 19-20 på 98,7FM.
Her kan du høre alle udsendelser efterhånden som de sendes, og ofte før de sendes i radioen, da vi for det meste optager programmet midt i ugen – klik her.