AGF-holdet har netop genoptaget arbejdet efter en velfortjent juleferie, og på AGFFAN.dk er arbejdshandskerne ligeledes fundet frem. Vores frivillige skribenter har igen grebet til tasterne, og sidens redaktion har store forventninger til 2012. Vi står dog overfor en økonomisk udfordring, idet vores fokus på at opretholde et tilstrækkeligt indtægtsniveau har været nedprioriteret i forhold til produktionen af AGF-artikler. Derfor har vi nu brug for samarbejdspartnere som kan hjælpe os økonomisk til gengæld for eksponering af deres virksomhed.

AGFFAN.dk er et 100 % frivilligt drevet projekt, og dermed er det også redaktionen selv, der kommer til at dække et evt. økonomisk underskud. Fansiden har aldrig haft til formål at generere penge, men da der er faste omkostninger forbundet med driften af sitet i form af domæneudgifter, hosting mv. er indtægter en nødvendighed.

AGFFAN.dk blev i 2011 besøgt ca. 700.000 gange af AGF-interesserede personer, og er dermed samlingssted for en stor og broget gruppe fans af Byens Hold. Læs mere om vores projekt her: AGFFAN.dk

Vi søger alle former for samarbejdspartnere, store som små, som er interesseret i at hjælpe dette lokale fan-projekt. Vi har mulighed for at eksponere jeres virksomhed på forskellige måder, og vi kan helt sikkert få lavet en aftale, der er gavnlig for begge parter.

Vi kan kontaktes på mail@agffan.dk!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here