Der er allerede mange idéer om, hvilke hold der kan blive favoritter. De fleste eksperter mener, at det er et åbent felt, og at der ikke er ét enkelt hold, der stikker helt frem. Men alligevel er der nogle hold, som går igen.

Ifølge eksperterne er Brasilien et af de mest oplagte favorithold. De har vundet VM seks gange tidligere, og deres spillere er blandt verdens bedste. Et andet hold, som ofte nævnes som favorit, er Frankrig. De vandt VM i 2018, og de har mange af de samme spillere på holdet. En tredje mulig favorit er Belgien. Deres Golden Generation består af mange verdensstjerner. Eksperterne mener dog, at det kan blive svært for dem at gøre sig gældende i en gruppe med Frankrig og Brasilien.

Verdens største fodboldbegivenhed – VM 2022 odds

Med en af verdens største fodboldbegivenheder lige rundt om hjørnet, er det blevet almindeligt for mange at tjekke oddsene på, hvem der vinder VM 2022. Det kan være en udfordring at skabe sig et overblik over de aktuelle VM 2022 odds, så det er altid en god idé at holde sig opdateret på en side, der kan give dig det fulde overblik over VM 2022 og, hvad du skal holde øje med.

Odds på VM 2022: Hvad siger bookmarkerne?

Det er dog ikke kun selve vinderchancerne, der er interessante at kigge på. Bookmakerne giver også odds på, hvilket hold der bliver nummer to i gruppespillet. Her ligger Danmark dog lidt bedre placeret end i forhold til at vinde hele turneringen. Danmark har nemlig en chance på 2% for at blive nummer to i gruppespillet mod 0,4% for at vinde hele VM.

Derudover kan det også være interessant at kigge på oddset for, hvor mange mål et hold scorer i løbet af VM-turneringen. Danmark har her en chance på 1% for at score over 9 mål i turneringen mod 0,01% for at score under 3 mål. Oddsene viser altså, at Danmarks chancer for at gøre det godt ved VM 2022 ikke er særlig store. Men det kan altid ske et eller andet undervejs i turneringen, så man skal aldrig sige aldrig!

*Husk at odds kan ændre sig løbende.

De hold der har mest at tabe ved VM 2022

Danmark vil derfor have svært ved at komme tilbage på toppen af verdensturneringen, hvis de ikke kan kvalificere sig til VM 2022. Yderligere er der også et par hold, der risikerer at blive udelukket fra turneringen på grund af dårlige resultater. Dette gælder især for Sverige og Norge, som begge ligger i bunden af ​​deres respektive grupper. Endelig er der også nogle hold, der risikerer at tabe penge ved VM 2022. Dette gælder især for Tyskland og England, som begge har store budgetter til VM 2022.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here