Ikke siden 1986 har AGF haft mesterskabspokalen i hænderne. Mange af os var ikke engang født da Aarhus sidst fejrede titlen og de fleste af os har nok kendt flere nederlag end sejre – alligevel er vi gang på gang vendt tilbage til Ceres Arena for at heppe på de hvide.

Vi kan vel ikke fornægte, at det nogen gange har virket forgæves. At vi måske lægger vores æg i den forkerte kurv og burde søge nye græsgange. Hænge trøjen skabet og gå på udkig efter en ny klub at kaste vores kærlighed efter. Måske skal vi kigge over vandet – mod Vestegnen for at finde en klub, der er værdig til at modtage vores trofasthed. Måske skulle vi skifte vores mange år som AGF fan ud med Brøndby.

Det vil vi give dig 3 grunde til at gøre – men vi advarer allerede nu om, at sarkasme kan forekomme.

Pokal heltene

Brøndby er om nogen klub kendt for sine store pokal succeser og de har altid været garant for, at en lavt odds på Brøndby var lig med gevinst.

AGF var senest i finalen i 2016, hvor det desværre blev til en 2. plads. Brøndby vandt pokalen nogle år forinden og har derudover for nylig vist, at de kan være med som deltager i de store kampe, hvor der kommer masser af mål.

Vi kan nævne klubbens store kampe i Skagen og i Varde og senest et drøn af en kamp i Aarhus mod Aarhus Fremad, hvor målene væltede ind. Hele 4 mål blev det til og Brøndby satte endnu en side i historiebøgerne, der viser hvorfor Brøndby skal med i overvejelserne, hvis man ønsker at skifte tilhørsforhold.

Nordens Paris

Vestegnen er af de fleste europæere kendt som nordens Paris. Skal man udskifte AGF loyaliteten er det naturligvis nødvendigt at vi skifter til en klub, der som minimum kan præstere de samme omgivelser som smilets by. Betonbyggeriet på vestegnen er med at at give det kosmopolitiske præg som man ikke finder i andre storbyer. New York, Los Angeles og London får ligeledes baghjul.

Brøndby er med sin beliggenhed på den Københavnske Vestegn et skridt op. Boheme stemningen i byen er ej at fornægte og klubbens beton prægede stadion giver associationer til de pariske paladser, hvor konger og dronninger har haft deres gang. Brøndby Stadion er som minimum 1:1 med Palais de Justice i Paris.

Gul

Gul er håbets farve og Brøndby bruger meget af sin tid på at håbe. Det er en farve som giver positive associationer til eksempelvis Horsens og Norwich – to andre storklubber i sin helt egen kaliber.

Hvid kan blive lidt trættende i længden og der er også mere behov for at vaske, da hvid er svær at holde ren. Det problem har man ikke på samme måde med den gule farve og det positive er således, at du slipper for at vaske.

Gør vi det?

Hvis vi ikke med ovenstående brandtale har overtalt dig til at skifte klub, så er det nok bedst, hvis du fastholder din loyalitet til AGF.

Man kan ikke vide noget med sikkerhed, men jeg regner med, at vi ses igen snart på Ceres Arena.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here