Cannabidiol, eller mere kendt som CBD, er et stof der kan have en lang række positive virkninger på kroppen som et kosttilskud. Der findes et væld af mulige fordele ved at anvende CBD olie eller de bedste CBD kapsler som et kosttilskud, her tæller det lige fra mentale til fysiske fordele. Vi kommer til at gennemgå fordelene ved CBD for din sundhed.

CBD og THC er ikke det samme!

Der er mange der forveksler THC og CBD med hinanden, da det er de to mest populære stoffer der udvindes fra cannabisplanten, men de har faktisk to helt forskellige virkninger. THC er et psykotisk produkt og det er CBD ikke. Det betyder at THC gør dig skæv i modsætning til CBD. CBD anvendes derfor også kun til medicinske formål og anses ikke for at være et narkotisk produkt. Det er heller ikke muligt at blive kemisk afhængig af CBD.

Hvordan CBD anvendes til din sundhed

CBD olie og CBD kapsler har en lang række positive virkninger, men nogle af de vigtigste fordele for din sundhed, som forskningen hidtil har vist kommer vi nærmere ind på.

CBD kan hjælpe med din mentale sundhed

Rigtig mange lider af depression, angst og stress. CBD er et middel der ikke kræver recept og kan derfor købes som håndkøb. CBD som håndkøb har vist sig at kunne lindre depression, angst og reducere stress.

Angst er en af de mest almindelige anvendelser af CBD, og der er flere undersøgelser der viser at CBD er et effektivt middel mod angst og stress. Det omfatter flere alvorlige former for angst, herunder også PTSD.

CBD kan have en virkning mod depression ved at interagere med neurotransmittere som bl.a. dopamin og serotonin. Det har vist sig at CBD er med til at øge hjernens produktion af dopamin, hvilket er med til at give en øget motivation og bedre humør. Kort sagt er resultatet bedre humør og mulig mindre depression hos dem der anvender CBD.

Sov bedre

Der er flere undersøgelser der viser, at CBD er med til at reducere søvnproblemer og forbedrer søvnkvaliteten. Ikke alene giver bedre søvn mere energi til dagen, men tilstrækkelig søvn er også forbundet med bedre humør og fokus.

Kan CBD være med til at holde en sund vægt?

Forskning tyder på at CBD kan være en hjælp til vægttab. CBD interagerer med CB1- og CB2-receptorer, hvilket kan være med til at have en indvirkning på både appetit og stofskifte.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here