I sidste spillerunde fik AGF brudt den negative stime, da man hentede et enkelt point mod FC København. Mandag aften skal man så forsøge at sætte alle 3 point på kontoen, når Aab kommer på besøg i Aarhus, og der er lagt op til Jysk klassiker. Vi har lavet en optakt, så du kan blive up-to-date til mandagens spændende kamp.

Aab går ind til kampen med en sejr i frisk erindring, da det blev til en overbevisende sejr på hjemmebane mod Silkeborg IF. Aab’s tre mål blev alle scoret af Nicklas Helenius, som efterfølgende har været på alles læber, og i øvrigt er den højst placerede Dansker på Superligaens topscorerliste. Generelt har Aab’s forår dog været noget svingende, og man har bl.a. tabt til SønderjyskE og spillet uafgjort med HB Køge. I alt har man blot hentet 8 point i forårets syv første kampe.

AGF fik pyntet lidt på en ellers rædselsfuld påske, da det blev til et flot point mod mestrene fra FC København. Overordnet set har AGF’s forår dog været alt andet end imponerende, og det er kun blevet til sølle 6 point og kun en enkelt sejr. Det så imidlertid ud til, at de ’gamle’ dyder var vendt tilbage i FCK-kampen, hvor det defensive fundament så yderst stabilt ud. Samtidig var der gode takter i det offensive spil, hvor især unge Casper Sloth imponerede som hængende angriber. Sloth – som mener, der stadig skal bygges på i offensiven – udtaler:

– Vi skal stadig bygge på i offensiven. Vi skaber ikke helt nok chancer og scorer derfor ikke nok mål. I det etablerede spil skal vi blive bedre til at holde bolden i egne rækker og generelt være mere rolige med bolden. Og når vi har vores hurtige omstillinger, skal vi blive skarpere og have flere folk med i feltet, siger Casper Sloth til AGF.dk

AGF kan passende hente inspiration i det seneste opgør mellem de to klubber. Her blev det nemlig både til to mål og et cleansheet, da man på udebane i Aalborg hentede en 2-0 sejr i et vanvittigt blæsevejr. I sæsonens første opgør i 2 spillerunde blev det til gengæld til et nederlag på 2-1 ligeledes i Aalborg.

Mht. hvordan AGF’s startopstilling kommer til at se ud, så er det helt store spørgsmålstegn fortsat, om Peter Graulund kan komme i betragtning til en startplads. Det tror jeg dog fortsat, er for tidligt, og jeg ser det som mere sandsynligt, at han får lov til at spille hele 2. halvleg. Sorin er fortsat ude, mens det ser ud til, at Jerry Lucena er tilbage fra sin skade. Kasper Povlsen gjorde det dog fremragende på højrebacken mod FCK, og får formentlig genvalg.

Bud på startopstillinger:

AGF:

Rasmussen

Povlsen – Håland – Kure – Eckersley

Petersen – Jørgensen – Sloth – Berg

Johannsson – Larsen

Aab:

 Larsen

 Dalsgaard – Petersen – Augustinussen – Ahlmann

Kusk – Würtz – Wichmann – Andersen

Curth – Helenius

Kampinfo:

AGF vs. Aab, mandag d. 15/4-12 kl 19.00

Kan ses live på NRGI Park eller på TV2Sport.

Billetter kan købes her.

AGFFAN.dk ønsker alle en god kamp!

1 KOMMENTAR

  1. Og hvis man elsker åb fans lige så meget som AGF fanklub Århus tilsyneladende gør, så kan man jo møde op til fælles prematch, arrangeret af vores fanklub, hvor vi hygger og har det vildt fedt og dejligt med åb fans lige uden foran vores eget afsnit… støt op om dette usmagelige tiltag hvis i elsker åb lige så meget som vores officielle fanklub!!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here