Det sker desværre rigtig ofte, at nogle af spillerne i ligaen får slemme skader. Derefter går der lang tid før, man kan se noget til dem igen. De er ude i lang tid, når det er slemme skader. Hvis det er profiler, mangler holdet dem både på og udenfor banen. Det er rigtig svært for den spiller, som er blevet ramt af skaden, da det ikke er muligt for ham at gøre det, han elsker – nemlig at spille fodbold. Spilleren skal derfor finde et andet lys i hverdagen, hvilket kan være rigtig svært. I denne artikel kan du læse lidt om, hvad der sker, fra når en spiller bliver skadet, og indtil han er tilbage på banen igen.

Scanning

Noget af det første, der skal ske, er en scanning. Det kunne for eksempel være gennem https://mr-scanning-pris.dk/. Det er vigtigt, at skaden bliver identificeret hurtigst muligt, da man så kan få lagt det rette program for skaden. I nogle tilfælde skal der en operation til, som skal hjælpe spilleren tilbage på benene, og det hjælper scanningen altså med at identificere.

Samarbejder med klubbens fysioterapeut

Derefter venter der en lang periode med genoptræning, som sker i tæt samarbejde med klubbens fysioterapeut. Du skal huske på, at spilleren stadig er ansat i klubben og skal derfor møde op som på ethvert andet arbejde. Derfor vil spilleren skulle møde op stort set alle dage, hvor der skal genoptrænes efter et meget præcist program.

Mere og mere

Efter at spilleren ikke har haft støvlerne på i langt tid, vil han så småt begynde på det igen. Han vil jogge lidt med i siderne og måske være med til den basis opvarmning, som resten af holdet har. Som tiden går, vil han være med til mere og mere. Øvelser uden retningsskifte og for meget eksplosion. Derefter går det fremad. Der bliver dog holdt nøje øje med, hvor meget spilleren kan være med til. Det er nogle gange et problem, da de gerne vil hurtigere i gang, end kroppen kan holde til. Til sidst vil det blive bedre og bedre – spilleren vil træne mere og mere og til sidst være med på fuld kapacitet. Når spilleren har trænet fuldt med i noget tid, vil han begynde at vende helt tilbage til kampene.

Det er en lang og sej proces for spilleren, og man skal huske at respektere al den tid og det hårde stykke arbejde, der ligger bag det at komme tilbage fra en stor skade. Det kræver en god mentalitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here