I overtiden af fredagens sejr over FC Fyn blev de tilstedeværende på stadion mødt med et noget specielt syn, da AGF’s målmand og anfører, Steffen Rasmussen, blev sat til at sparke straffespark. Det kommer han formentlig ikke til at gøre igen foreløbig.

– Den skulle bare trykkes godt over i sidenettet, men så ramte jeg den lidt for meget på vristen. Sådan er det. Nu går der nok 251 kampe, inden jeg får lov til at sparke igen, siger Steffen Rasmussen til JP Aarhus.

AGF’s cheftræner havde forinden vendt tommelfingeren op ad til at “Staff” kunne sparke fra 11 meter, og denne beslutning fortryder han ikke.

– Det er aldrig godt at brænde et straffespark, og det er selvfølgelig lidt en abekattestreg at lade keeperen sparke. Men når man har spillet 250 kampe og i en situation, hvor kampen er afgjort, så er det okay at lade ham sparke. Han har én gang scoret til træning, tror jeg nok. Men det er ikke helt sikkert, at han skal sparke næste gang, siger Peter Sørensen til samme medie.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here