ÅrsbilledeAGF

I anledning af at 2015 snart bliver 2016 har vi her på AGFFAN.dk samlet de artikler, som i har klikket allermest på i årets løb. Emnerne spænder bredt lige fra Serie 4, til 1. division og helt op i Superligaen.

Det er aldrig kedeligt at følge AGF, det har det forgangne år været et godt eksempel på. De hviee’ spillede sig nok engang tilbage i Danmarks bedste fodboldrække,  i sommerens transfervindue var der gang i svingdøren, den nye sæson startede med hiv og sving, et nederlag blev til en sejr på skrivebordet,  der blev sagt farvel til en cheftræner og goddag til en ny, blandt andet.

Du kan gå frem og tilbage i bjælken herunder og læse artiklerne ved at klikke på billederne(åbner i ny fane). Vi starter med den 10. mest læste.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here