ahmed_yasin_profil

Ahmed Yasin, der skiftede til AGF i sommer, er blevet solgt til svenske AIK Stockholm og skifter med omgående virkning. Det skriver AGF i en pressemedelelse torsdag formiddag.

I pressemeddelelsen står der videre:

– På grund af familiære årsager har Ahmed haft et stærkt ønske om at flytte tilbage til Sverige. Det har vi valgt at respektere, og jeg er glad for, at vi er nået frem til en fornuftig løsning for alle parter. På AGF’s vegne vil jeg gerne takke Ahmed for indsatsen og ønske ham held og lykke med hans videre karriere, siger AGF’s sportschef Jens Andersson.

Selvom Ahmed Yasins ophold i Aarhus blev noget kortere end forventet, ville han ikke have været erfaringerne foruden.

– Jeg vil gerne takke AGF, klubbens fans og ikke mindst mine holdkammerater, trænerne og Jens (Andersson, red.), som har hjulpet mig meget. Jeg var glad for mit skifte til AGF, og jeg har lært meget, men desværre har familiære omstændigheder tvunget mig til at flytte tilbage til Sverige. Allerede for et par måneder siden talte jeg med Jens om problemet. Det fyldte meget i mit hoved og gjorde, at jeg ikke kunne koncentrere mig fuldt ud om fodbold. Heldigvis er der nu fundet en løsning, og jeg og min familie er meget glad, siger Ahmed Yasin.

Ahmed Yasin nåede at spille 21 kampe og score en enkelt gang for AGF.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here