Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Her kan du følge med hvordan transfervinduet forløber i AGF. Siden vil løbende blive opdateret.

Vi går en lang vinterpause i møde, heldigvis kan du varme dig med nyt fra januars transfervindue. Du kan kan følge med i til- og afgange her, hvor vi løbende opdaterer de handler, der er gået igennem, og så krydrer vi det med de mest troværdige rygter. Vi vil gerne understrege, at det er rygter. Vi har intet konfirmeret fra nogle kilder. Vi bringer i dette transfervindue nogle af de rygter, vi hører, som vi finder mest sandsynlige, fordi vi synes, det er sjovt at gætte, og fordi mange fans også holder af den gætteleg og de mange historier, der opstår i transfervinduet.

(Nogle oplever problemer med at siden ikke opdaterer. Tryk ‘Command+Shift+R’ eller ‘Ctrl + Shift + R’, så skulle det virke)

(Har du et rygte, så tip os på kontakt@agffan.dk)

 

Tilgange:
Niklas Backman, fra Dalian Aerbin Football Club
Emil Christensen, fra Vejle Boldklub.
Jens Stage, fra Brabrand IF.
Morten ‘Duncan’ Rasmussen, fra FC Midtjylland.

Afgange:
Davit Skhirtladze, kontraktudløb – Skifter til Silkeborg IF.
Morten Nordstrand, kontraktudløb.
Ahmed Yasin, solgt til AIK for ukendt beløb.

Rygter:

Morten Duncan Rasmussen fra FC Midtjylland til AGF (Opdateret 27. januar) – OFFICIELT!
Note: Opdatering: Ekstrabladet.dk skriver at Duncan og AGF har forhandlet en aftale på plads som senest træder i kraft fra sommer og frem til 2016. FC Midtjylland har angiveligt afvist et bud på Duncan fra AGF, så han kan skifte med øjeblikke virkning, men et skiftet i dette vindue er stadig en mulighed.

Ifølge Opdateret Stiften.dk skulle AGF og Morten Duncan Rasmussen være så langt i forhandlinger, at han kan blive præsenteret i næste uge.
Sandsynlighed: Høj

Alex Gersbach fra Sydney FC til AGF (25. januar)
Note: Alex Gersbach er en 18-årig venstre back  og er blandt andet med i kapløbet om at blive årets unge spiller i A-league.
Sandsynlighed: Mellem – AGF og Gersbach er eftersigende allerede i forhandlinger. Desuden er Daniel Christensen den eneste naturlige venstre back i truppen, så det er oplagt at hente ind til den position.
Kilde:  The Sydney Morning Herrald

Tobias Sana fra Malmø FF til AGF (27. januar)
Note: Sana er kantspiller kom til Malmø for et år fra Ajax. Han har spillet 28 kampe for det svenske storhold blandt andet i Champions League.
Sandsynlighed: Mellem – Malmø har for mange spillere i truppen og er ved at tynde ud. Tidligere på måneden sagde AGF farvel til kant spilleren Ahmed Yasin, så det virker oplagt at hente en erstatning. Efter kildens oplysninger skulle Sana have været i Aarhus lørdag for at se på klubben, så vi er tæt på ‘høj’.
Kilde: Expressen

 

Vidar Örn Kjartansson fra kinesiske Jiangsu Sainty (22. januar) (opdateret 27. januar) – AFKRÆFTET Kjartansson skrev 27. januar under med Malmö FF.
Note: Islandske Kjartansson skiftede for et år siden til kinesisk fodbold fra Vålerenga for 17 millioner. Han har i 2015 scoret 9 mål i 27 kampe. Han var desuden topscorer i den norske liga.
Sandsynlighed: Middel – AGF skal bruge en angriber, hvis de henter Kjartansson bliver det for en væsentlig mindre sum end 17 millioner kroner, hvis AGF skal lægge penge for ham. Desuden får han angiveligt en årsløn i Kina på omtrent 10 millioner (Ifølge VG). Opdatering: 27. januar meldes Kjartansson formaliteter fra Malmö FF og synes derfor tabt for AGF. Læs mere her.
Kilde: Ekstrabladet.dk

Gaël Ondoua, fri transfer til AGF (opdateret 27. januar) – AFKRÆFTET Det ligger fast, at Ondoua ikke bliver tilbudt en kontrakt.
Note: 20-årige Ondoua er i disse dage på prøvetræning i AGF. Jens Andersson har fortalt, at det ikke er besluttet, hvor længe Ondoua skal træne med.
Sandsynlighed: Lav/Middel – AGF er godt besat på de centrale midtbanepladser, hvor man råder over Daniel A. Pedersen, Danny Olsen, Elmar Bjarnason og Jens Jønsson. Der skal derfor efter alt sandsynlighed en spiller ud, før Ondoua kan komme ind.

Zivko Zivkovic fra Partizan FK til AGF (4. december)
Note: AGF’s offensivspiller Aleksandar Cavric får muligvis selskab af en landsmand på Fredensvang. Zivko Zivkovic er  navnet på den 26-årig Serbisk målmand på 193 cm, der har været på kontrakt i Partizan FK siden 2007 og har af flere omgange været udlånt. Han har desuden optrådt for det serbiske U17, U19 og U21 landshold.
Sandsynlighed: Lav – AGF har 3 målmænd i truppen, så det vil betyde at mindst en skal ud før der eventuelt kunne blive plads til Zivkovic.
Kilde: Mozzarssport.com

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here